New Project New Project

Paulo Merlini has designed a new dental clinic in Porto, Portugal. The space was unusually narrow, which forced the architect to think outside the box and create a more vertical structure as opposed to a more horizontal doctor’s office layout. The reception area and waiting room is a white, floating box that “mimetizes the idea of being under a rood, giving the user a familiar sensation of comfort”. The lighting are lamps that also float in the air. These elements all contribute to a calming sensation before patients are seen for their appointments.

 

Read More: Dental Clinic in Porto, Portugal / Paulo Merlini

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Featured Project
Gherkin
Twitter