Shanghai Roche

EXH Design has made the 16,700 square meter Shanghai Roche Master Plan & Office Building in Shanghai, China. The plot is located in Pudong high tech park. “EXH Design proposed a dynamically sustainable master plan for Shanghai Roche to meet their flexible growth”. The firm also designed the QC laboratory building and the Canteen. The office building houses 500 workstations while maintaining the height restriction of 20 meters. The designers added sustainable aspects to the structure, including sunlighting and natural ventilation. The facade is an alternating glass-and-steel creation and is sleek and dynamic.

 

Read More: Shanghai Roche Master Plan & Office Building / EXH Design

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Featured Project
Fabulous Modern Art Museum Exterior Design Dog Sculpture
Twitter